header achtergrond Header visual
Bijeenkomst Mobiliteit

Verslag Netwerkbijeenkomst Utrecht Omarmt 8 november 2022

Op 8 november waren 90 mensen van 60 verschillende organisaties aanwezig bij de Netwerkbijeenkomst van Utrecht Omarmt in het Krachtstation in Kanaleneiland.

Te gast was wethouder Linda Voortman, die sinds dit jaar naast o.a. de portefeuille Werk en Inkomen ook de portefeuille Wmo en Welzijn onder haar hoede heeft. M.b.t. het netwerk Utrecht Omarmt ziet zij voor de gemeente vooral een actieve rol weggelegd bij het in positie brengen van organisaties en initiatieven in het netwerk Utrecht Omarmt, zodat de impact die zij hebben bij het tegengaan van eenzaamheid zo groot mogelijk is.

Een van de drijvende krachten achter het Krachtstation, Nathan Rozema, vertelde kort iets over het ontstaan van het Krachtstation en de bijzondere mix van huurders en gebruikers, waardoor deze locatie een plek van verbinding geworden is voor de wijk.

Verder op het programma een aantal pitches van initiatieven en organisaties uit het netwerk, informatie over het Utrechtse programma ‘Vervoer voor iedereen’ en aandacht voor het onderzoek van Labyrinth m.b.t. ernstige eenzaamheid. De aanwezigen konden ook input geven welke thema's ze belangrijk vinden om vanuit het netwerk Utrecht Omarmt aandacht aan te besteden in 2023.

Het complete verslag is hier terug te lezen.


Hou de nieuwsbrief en de agenda op de website in de gaten om te weten wanneer de volgende netwerkbijeenkomst van Utrecht Omarmt plaatsvindt. Inschrijven voor de nieuwsbrief van Utrecht Omarmt kan hier.

 

Partners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners
www.utrechtomarmt.nl | LinkedIn Utrecht Omarmt | Privacy