header achtergrond Header visual
Positieve gezondheid

Programma Week van de Positieve Gezondheid: 8-13 mei

In de week van maandag 8 mei t/m zaterdag 13 mei organiseert Indekerngezond, de Week van de Positieve Gezondheid in Utrecht en omgeving. Een week vol activiteiten die alles te maken hebben met zingeving, gezond leven, gezellig meedoen en lekker in je vel zitten.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid die verder kijkt dan alleen of je ziek bent of pijn hebt in je lichaam. Het focust op de dingen die jou gelukkig maken en jouw leven betekenis geven. Ga meer veerkracht ervaren door het maken van je eigen keuzes. Jouw keuzes. Waar word jij blij van? Wat geeft je energie?

 

De Week van de Positieve Gezondheid

De Week van de Positieve Gezondheid; een week van ontmoeten, betekenisvol bezig zijn, plezier maken, inspiratie opdoen maar vooral samen heel veel leuke dingen doen. 

Wat brengt jou in beweging? Iedereen kan meedoen. Deelname is kosteloos.

Geef je op tijd op want voor diverse activiteiten zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. De activiteiten vinden plaats bij Indekerngezond, buurtlocaties of in Utrecht Centrum, Amelisweerd, park of speeltuin.

Kijk voor het programma op indekerngezond.nl/agenda en meld je snel aan. Verschillende Utrechtse organisaties dragen Positieve Gezondheid een warm hart toe. 
De week van de Positieve Gezondheid is een samenwerking van ruim 70 betrokken bewoners en organisaties, met o.a.: Indekerngezond, Maximaal Gezond, Utrecht in Dialoog, Trage Post, Stichting Union Breed, Enik Recovery College, Lister, Julius Gezondheidscentrum, Gezond Natuur Wandelen, Leidsche Rijn College, IPH, Regiozorgnu, Bruisend Balije, ROC Midden Nederland, de Culturele Apotheek, Zin in Utrecht en nog vele anderen.

 

Over Indekerngezond

Indekerngezond is een wijkplatform en ontmoetingsplek waarbij Positieve Gezondheid centraal staat. Volg bijvoorbeeld in deze week een workshop over Positieve Gezondheid en ga aan de slag om te ontdekken wat jou gelukkig maakt en wat voor jou belangrijk is in het leven. 

 

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op de website van de Week van de Positieve Gezondheid
Geef je op voor een activiteit via indekerngezond.nl/agendaPartners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners
www.utrechtomarmt.nl | LinkedIn Utrecht Omarmt | Privacy