header achtergrond Header visual
Ouderen

Ouderen starten zomer sociaal & vitaal!

Op 17 juni is het Utrechtse vitaliteitsfestival voor 50+ers; de Vitality Experience! Een inspirerende, actieve en gezellige dag bij de Botanische Tuinen.

Samen met de Hersenstichting en social-app Klup en de gemeente Utrecht wordt een breed en divers aanbod aangeboden met oog voor het verminderen van eenzaamheid. Het zal een middag zijn vol activiteiten die goed zijn voor de fysieke, sociale en mentale vitaliteit. Van gezellige terrassen en speeddates tot yoga, salsadansen en interessante lezingen van bijvoorbeeld Erik Scherder.

Hoe doel is om Utrechters van 50 jaar en ouder te inspireren en activeren om vitaal in het leven te staan, middels een bewezen concept en vanuit een heldere behoefte. Het concept: in één middag kunnen deelnemers in verschillende rondes nieuwe activiteiten uitproberen van Utrechtse aanbieders. Dit alles in een gezellige en veilige sfeer, zodat mensen op een laagdrempelige manier kunnen komen tot bijvoorbeeld een nieuwe vitale hobby of het leren kennen van nieuwe mensen.

Voor o.a. minima zijn er gratis kaarten beschikbaar, mail hiervoor naar: info@vitality-experience.nl, ook als je interesse hebt om samen te werken. Of bezoek de festival website.

Voor een indruk van de Vitality Experience van vorig jaar, klik hier. 

Partners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners