header achtergrond Header visual
Week van de eenzaamheid

Aanmelden activiteit Week van de Eenzaamheid 2023

Meld hieronder de activiteit aan die je organiseert tijdens de Week van de Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober 2023. Alle activiteiten die plaatsvinden in deze week worden gebundeld op de website van Utrecht Omarmt en in september verspreid in het netwerk.

Vul het formulier uiterlijk 14 september in, zodat je activiteit vermeld staat als het overzicht van de activiteiten wordt verspreid.

Je hoeft alleen de velden in te vullen die relevant zijn voor jouw activiteit. Als je meerdere activiteiten wilt aanmelden dan kan je het formulier nog een keer invullen.

Voor activiteiten gericht op bewoners raden we aan om de term eenzaamheid niet te gebruiken. ‘Kom erbij’ is daarom de positieve oproep die je kunt gebruiken voor je activiteit(en).

Bij vragen kun je contact opnemen met Ester Vlaming (Netwerkcoördinator) via ester.vlaming@nizu.nl

Meer over de Week van de Eenzaamheid

In dit nieuwsbericht lees je meer over de Week van de Eenzaamheid, hoe je gratis aankledingsmaterialen kunt bestellen voor je activiteit en vind je de link naar de communicatietoolkit. 


Activiteit doorgeven voor overzicht Week van de Eenzaamheid 2023:

Je e-mail zal niet op de website van Utrecht Omarmt komen te staan, tenzij je je gegevens achterlaat in het veld 'naam & gegevens contactpersoon'
Let op: maximaal 2 zinnen / 150 tekens! Handig als je ook de naam van je organisatie er in kan vermelden. Deze titel en beschrijving van je activiteit komt op de website van Utrecht Omarmt.
Als de activiteit plaatsvindt op meerdere data, kan je dit vermelden in de opmerkingen. Als je verschillende activiteiten organiseert dan kun je het formulier vaker invullen.
Deze contactgegevens komen op de website te staan.
Indien beschikbaar
Sleep je bestand hier naartoe, of klik om te uploaden

 

  Lees verder: 

02 augustus 2023
Doe je mee aan de Week van de Eenzaamheid?
Van 28 september t/m 4 oktober is het de week van de Eenzaamheid. Door het hele land is extra aandacht voor het thema eenzaamheid en zijn er speciale activiteiten. Ook in Utrecht. Verbinding staat centraal. Organiseer je ook een activiteit of besteed je aandacht aan het thema eenzaamheid in de week? Vanuit Utrecht Omarmt wordt een overzicht gemaakt van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Week van de Eenzaamheid. Het is ook mogelijk om gratis materialen te bestellen voor je activiteit.
Lees verder
19 juni 2023
Tip: organiseer een Social Friday voor jongeren tijdens de Week van de Eenzaamheid
Ben je actief als sociaal werker, jongerencoach of in het onderwijs? En wil je iets doen om het sociale geluk van jongeren te vergroten? Sluit dan aan bij Social Friday en organiseer een toffe avond op vrijdag 29 september in de Week van de Eenzaamheid. Je kunt kiezen uit 4 vier activiteiten: PubQuiz, Casino Night, Social Bake-off en Art games. Stichting Join Us organiseert deze landelijke beweging en stuurt je alle benodigdheden om de avond goed neer te zetten.
Lees verder
27 september 2023
Netwerkconferentie - Landelijke opening Week van de Eenzaamheid
Dit jaar is het openingsevenement van de Week van de Eenzaamheid in Utrecht. Iedereen die in werk of bij activiteiten als bijv. vrijwilliger het thema eenzaamheid tegenkomt is welkom. Er is een afwisselend programma met deelsessies, praktijkvoorbeelden en sprekers Manu Keirse en Maarten van Ooijen. Het event is dichtbij, inclusief diner en kosteloos. Een mooi moment dus om elkaar te ontmoeten en samen de Week van de Eenzaamheid te starten!
Lees verder

Partners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners