header achtergrond Header visual
Bijeenkomst

Verbetersessie voor projecten en activiteiten

Ben jij betrokken bij een project of activiteit waarmee je eenzaamheid wilt verminderen en wil je erachter komen wat je kunt verbeteren om meer impact te maken? Meld je dan aan voor de verbetersessie!

Op 3 oktober hebben we een Verbetersessie gepland waarin we met een groepje met elkaar in gesprek gaan over wat goed werkt in projecten en activiteiten (zoals bijvoorbeeld maatjesprojecten, huisbezoeken en eetinitiatieven) en hoe het nog beter kan. Dat doen we met behulp van de ‘Verbetertool Eenzaamheid’ en onder begeleiding van Jan Willem van de Maat (Movisie). Jan Willen van de Maat is werkt binnen Movisie als onderzoeker en projectleider van het thema eenzaamheid.

Er is in totaal plek voor 8 mensen (maximaal 1 persoon per organisatie). Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen. Je hoeft niets voor te bereiden voor de eerste bijeenkomst. 

Data:

  • Eerste bijeenkomst: maandag 3 oktober van 13:30 uur tot 16:30 uur. 
  • Terugkombijeenkomst: maandag 14 november van 13:30 uur tot 15:30 uur.
  • Locatie voor 3 oktober en 14 november: Handjehelpen, Pallas Athenedreef 12, 3561 PE Utrecht


Over de Verbetertool Eenzaamheid

Met de verbetertool ga je aan de slag om jouw project of initiatief nog beter te maken. Hiervoor gebruiken we inzichten uit onderzoek en praktijk over wat goed werkt. De tool bestaat uit drie stappen waarin je eerst gevraagd wordt om te antwoorden op stellingen. Na het invullen van de stellingen krijg je jouw ‘verbetertips’ te zien en ten slotte kijk je hoe met behulp van de verbetertips een verbetering door kunt voeren.

In de terugkombijeenkomst bespreken we hoe het is gegaan met het doorvoeren van de verbeteracties.

 

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de verbetersessie op 3 oktober en 14 november:

Partners Utrecht Omarmt

Toon alle {{totalItems}} partners